ficSmo družinsko podjetje, ki se že več kot 20 let ukvarja z uvozom sadja in zelenjave s poudarkom na uvozu alkoholnih in brezalkoholnih pijač in živil za gostinska podjetja. Sedež in skladišče podjetja se nahajata v Dekanih pri Kopru, v bližini Luke Koper. Z našimi glavnimi produkti smo prisotni na celotnem ozemlju Slovenije v maloprodajnih enotah in trgovskih centrih, ter v sosednjih državah. Zagotavljamo kvaliteto in konkurenčne cene, predvsem s tradicijo in dobrim imenom. Dolgoletne izkušnje zaposlenih zagotavljajo varno poslovanje na domačih in tujih trgih. Natančnost, uslužnost in pripravljenost na dialog so naše vrline, s katerimi našim strankam omogočamo optimalno poslovanje.

Nudimo celovito HoReCa storitev

Izraz HoReCa je okrajšava za storitev dobave hrane/pijače v gostinski branži. Ime sestoji iz prvih dveh črk področij njenega delovanja: Hotelirstvo, Restavracije, Catering.  Smo distributer široke palete izdelkov za podjetja, ki delujejo na področju prehrane, gostinstva, trgovine.. Specializirani smo predvsem za trženje in distribucijo alkoholnih in brezalkoholnih pijač, tako da se uspešno prilagaja razmeram na trgu že več kot 20 let. Zelo dobro poznamo povezanost hrane, druženja, potovanj, izletov in ugodja, zato hotelom, restavracijam in cateringom ponujamo izdelke, s katerimi lahko izpolnijo ter presežejo pričakovanja gostov. Vedno in z veseljem prisluhnemo željam svojih kupcev in smo pripravljeni skupaj z njimi poiskati ter zagotoviti najkvalitetnejše izdelke. Naše vodstvo skrbno izbira in testira izdelke, ki dosegajo najnižje možne cene na trgu. Ekskluzivne pogodbe z dobavitelji nam omogočajo, da našim strankam ponudimo najkvalitetnejše produkte visoke kakovosti po dostopnih cenah. Z široko paleto izdelkov zadovoljujemo vse potrebe najzahtevnejših kupcev.

Svojim kupcem se trudimo zagotoviti čim več izdelkov kvalitetnega izvora. Zagotavljamo hitro in kvalitetno izpolnjevanje naročil. V dogovorjenem terminu vam dobavimo naročeno blago oziroma vas natančno obvestimo o času dostave. Stranke oskrbujemo z vsemi vrstami hrane in pijače v gostinski branži. Kakovost blaga zagotavljamo s primernim transportom, skladiščenjem ter vhodno in izhodno kontrolo. Kontrolo izvaja strokovno osebje, ki preverjajo kriterije kot so izgled, okus, svežina, kakovost, teža, primerna embalaža.

Naša ponudba zajema različne prodajne programe hrane, alkholne pijače in brezalkoholne pijače v gostinski branži:

  • trgovske verige (trgovce maloprodajalce in trgovce veleprodajalce);
  • HORECA (hotele, restavracije in gostinske sisteme, kateringe);
  • oskrba ladij
  • končne potrošnike.

Sedež in skladišče podjetja se nahajata v Dekanih pri Kopru, v bližini Luke Koper. Za svoje delovanje uporabljamo tudi storitve Luke KOPER.

 

 

fic logo mali beli
Zagotavljamo kvaliteto in konkurenčne cene, predvsem s tradicijo in dobrim imenom.

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Copyright FIC d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani   O piškotkih