logistikaKvaliteto blaga zagotavljamo s primernim transportom, skladiščenjem ter vhodno in izhodno kontrolo. Kontrolo izvaja strokovno osebje in tehnolog, ki preverjajo kriterije kot so svežina, kakovost, izgled, okus, teža, primerna embalaža..

V našem podjetju delimo vašo strast do prestižnih in kvalitetnih pijač. Zato ponujamo temperaturno nadzorovano skladiščenje, dostavo, varno ogrodje in skladiščenje steklenic. Prav tako poskrbimo, da vam nikoli ne bo treba skrbeti za carinske dokumente, potrdila in označevanje. Seznanjeni s posebnimi pogoji uvoza in izvoza ter upravljamo s formalnostmi, kot so carinski dokumenti, potrdila in označevanje / etiketiranje. Prav tako imamo dostop do postopka EMCS za ladijski transport znotraj EU in lahko v vašem imenu opravljamo obračun in davčne napovedi. 

Sedež in skladišče podjetja se nahajata v Dekanih pri Kopru, v bližini Luke Koper. Za svoje delovanje uporabljamo tudi storitve Luke KOPER.

Pri podjetju FIC d.o.o. razumemo zahtevnost industrije alkoholnih pijač. Dejansko smo že več let strokovni logistični partner za industrijo alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Naše specializirane ekipe so izkušene na področju razvoja prilagojenih logističnih rešitev za rokovanje z vsemi vrstami pijač, vključno s pivom, vinom, sokovi, likerji in drugo. 

Zagotavljamo globalne storitve uvoza in izvoza od vrat do vrat, ki zajemajo vse načine transporta. Naše temperaturno nadzorovano skladiščenje in dostava v steklenicah varujemo skrbno in natančno. Medtem ko naša razvejano omrežje in kakovostne storitve zagotavljajo, da je tovor dostavljen tja, kamor je namenjen. 

Torej, če iščete izkušenega in zanesljivega partnerja za prevoz in logistiko pijač, bomo z veseljem pomagali.

fic logo mali beli
Zagotavljamo kvaliteto in konkurenčne cene, predvsem s tradicijo in dobrim imenom.

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
ZAPRTO
nedelja
ZAPRTO

Copyright FIC d.o.o. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani   O piškotkih